Качествена натурална козметика на известни производители! С грижа и любов към вас!
Бъдете винаги здрави, красиви и усмихнати!

събота, 14 август 2010 г.

Нони - големият природен лечител

Morinda Citrifolia (НОНИ) е храст или малко дърво без прецедент в растителния свят. Родината на НОНИ е Полинезия в Тихия океан, Таити, Хавайските острови, Карибските острови. Наричат го "кралица на плодовете", заради изключителните му възможностите за защита на имунната система. Нони расте в сенчести гори, както и в отворени места на скалисти и песъчливи почви. Достига зрялост на 18 месеца и след това дава плодове всеки месец през цялата година. Открива се на вулканични терени или сформирани от лава брегове. Екстрактът от плод на НОНИ е богат на витамини, минерални вещества (натрий, калий, желязо манган и магнезий), 18 аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма.

Прочетете повече информация за НОНИ!

сряда, 11 август 2010 г.

НОНИ (NONI) - кралица на плодовете


Morinda Citrifolia (НОНИ) е храст или малко дърво без прецедент в растителния свят. Родината на НОНИ е Полинезия в Тихия океан, Таити, Хавайските острови, Карибските острови. Наричат го "кралица на плодовете", заради изключителните му възможностите за защита на имунната система. Нони расте в сенчести гори, както и в отворени места на скалисти и песъчливи почви. Достига зрялост на 18 месеца и след това дава плодове всеки месец през цялата година. Открива се на вулканични терени или сформирани от лава брегове. Екстрактът от плод на НОНИ е богат на витамини, минерални вещества (натрий, калий, желязо манган и магнезий), 18 аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Други активни вещества, които се съдържат в нони са: ксеронин, проксеронин, скополетин и дамнакантал.

вторник, 10 август 2010 г.

Сок от Нони Сафт

Noni-Saft се получава само от ръчно събрани, диворастящи плодове на райския остров Фиджи.

Noni-Saft:

- повлиява положително върху възпалителни и алергични процеси;
- действа противоболково;
- унищожава бактерии и вируси;
- подпомага храносмилането;
- стимулира изчистването на отрови от организма;
- използва се в борбата срещу рака и болестите на цивилизацията.

Как да закупите НОНИ-САФТ?

понеделник, 9 август 2010 г.

Сок от Нони


При използване на сок от нони, той би могъл допълнително да засили имунната ни система. Подпомага борбата с хроничната умора. Той помага за облекчаване на симптомите, свързани с пременструалния синдром.

Как да закупя СОК ОТ НОНИ?

неделя, 27 юни 2010 г.

Как да изгорим излишните мазнини

Проблемът с наднормените килограми и как да ги намалим вълнува днес повече хора от когато и да било. Пазарът бързо реагира на повишеното търсене – както на информация, така и на продукти, помагащи на отслабването. Но от медицинска гледна точка много от популярните и широко рекламирани методи са абсурдни и дори вредни.

Прочетете цялата статия...

Разкрасяване със... сода

В кухнята не може без сода за хляб, тя се използва широко и като почистващо средство, но приложението й в домашната козметика не е толкова популярно. А с нейна помощ може да постигнете отличен ефект.

Прочетете цялата статия...

Лятото: 8 стъпки за здравословен живот

В обичайно топлите дълги мързеливи летни дни животът някои отновоо ще намерят живота за нелесен, но все пак той изглежда по-малко хаотичен. Дори възрастните възприемат начина на живот “без училище”. Ето защо това е идеалното време да направим нещо за здравето си по толкова естествен начин, че едва ли дори ще забележите усилията за това.

Осем специалисти в областта на диетите, фитнеса, стреса, зрението и здравето на устата и зъбите, запитани “Ако можехте да препоръчате само една лесна промяна през този сезон за подобряване на личното здраве на всеки, каква би била тя?”, отговарят така:

Прочетете цялата статия...